Добавлено: Сб Май 24, 2008 9:10 pm Заголовок сообщения:
Я считаю, что можно усыновить или удочерить ребенка только в том случае, если нет возможности иметь собственных детей, так как если есть свои дети, то отношение к приемному ребенку будет совсем другим, ведь невозможно любить приемного ребенка так же, как родного, и приемный ребенок будет чувстовать эту разницу, что может негативно отразиться на нем в будущем. В принципе, я только за усыновление/удочерение, так как многие детки обделены родительской любовью по многим причинам, и многие пары в Украине не могут иметь детей (по статистике 30% семейных пар детородного возраста). _________________ Относись к людям так, как хочешь, чтобы относились к тебе
Добавлено: Пн Май 26, 2008 10:30 pm Заголовок сообщения:
Шановні пані , а чому немає ваших зауважень на цій гілці. Невже ви минаєте таку серйозну тему.
Особисто я підтримую тих дописувачів, які розуміють, що взяти чужу дитину, це відчайдушний поступок. Ніхто не має гарантій у подальшому правильному вихованні чужої дитини, бо набуті гени. річ доволі упряма.
Але парадокс не в цьому. Я знаю декілька сімей, що взяли на усиновлення чужих дітей. Зараз ці діти вже дорослі, і деякі навіть і гадки не мають , що це не їхні рідні батьки. Звісна річ назвати прізвища я не маю ніякого морального права, але діти , залишені алкоголіками, наслідують ті звички, що бачать у новій сім`ї. І це. на мій погляд, основний критерій, по якому держава повинна орієнтуватися, при наданні усиновлення. Нам потрібний здоровий генофонд.
З повагою _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa