|
Автор |
Сообщение |
premium Горожанин
|
Добавлено: Вт Дек 16, 2008 9:12 pm Заголовок сообщения: |
|
|
mr.Sch - чмо емігрантське |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Вт Дек 16, 2008 9:18 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Владислав писал(а): | все ж таки в нашiй країнi неофiцiйна двомовнiсть | Ну це тимчасово - страшні наслідки окупації, геноциду і лінгвоциду, але Україна таки знову стане українською. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Владислав Коренной Житель
Возраст: 16 Зодиак: Зарегистрирован: 01.10.2008 Сообщения: 728 Откуда: от мамы с папой
|
Добавлено: Ср Дек 17, 2008 9:15 am Заголовок сообщения: |
|
|
premium
Цитата: | Ну це тимчасово - страшні наслідки окупації, геноциду і лінгвоциду, але Україна таки знову стане українською. |
я не бачу нiчого поганого в двомоностi - хто бажаэ розмовляти українською - розмоляэ нею; хто бажаэ росiйською - нехай i розмоляэ.
Чим бiльше людина знаэ мов - тим краще розвинут мозок.
але при цьому повинна бути повага як україномовних до росiйськомовних, так i навпаки.
я себе вiдношу до росiйськомовних.
це моя думка. _________________ Не стало народа, вместо него хрюкало оболваненное скопище своекорыстных индивидуумов, объединенных только общими праздниками. |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Ср Дек 17, 2008 10:07 am Заголовок сообщения: |
|
|
Владислав писал(а): | premium
Цитата: | Ну це тимчасово - страшні наслідки окупації, геноциду і лінгвоциду, але Україна таки знову стане українською. |
я не бачу нiчого поганого в двомоностi - хто бажаэ розмовляти українською - розмоляэ нею; хто бажаэ росiйською - нехай i розмоляэ.
Чим бiльше людина знаэ мов - тим краще розвинут мозок.
але при цьому повинна бути повага як україномовних до росiйськомовних, так i навпаки.
я себе вiдношу до росiйськомовних.
це моя думка. |
А як же розколота країна? Це що, добре? Якби ж це було історичною особливістю, як наприклад в Швейцарії, то ніяких проблем, але повторюсь, що російська мова в нас - це наслідок московської окупації.
Мабуть це для багатьох гірка правда, яку не хочуть сприймати.
З повагою. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 16 Зодиак: Зарегистрирован: 01.10.2008 Сообщения: 728 Откуда: от мамы с папой
|
Добавлено: Ср Дек 17, 2008 4:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium, як я казав - проблема в людях.
Розколотої країни я не бачу. Замість цього, я бачу стадо баранів, які з піною на губах поганять москалів/жидів/буржуїв/(вписати потрібне)/, і ніяк не зрозуміють що проблема в них самих.
"хочешь изменить мир - начни с себя" Народна мудрість.
Країна в нас одна, и вона ціла. Я не бачу жодних причин вважати її розколотою (звісно, окрім стада "електорату"). _________________ Не стало народа, вместо него хрюкало оболваненное скопище своекорыстных индивидуумов, объединенных только общими праздниками. |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Ср Дек 17, 2008 11:15 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Звичайно, можна нікого не поганити, скласти лапки і чекати коли твою країну дограбують/дорусифікують/(вписати потрібне), а потім плакатись чому ми так погано живемо. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Дек 18, 2008 9:19 am Заголовок сообщения: |
|
|
а можна поганити всiх i вся, а потiм несподiванно для себе зловити шило в потилицю за промовленне росiйске слово на захiднiй Українi (чи за "западенський" акцент на сходi).
а про "дограбують/оккупують" - так з цим можна боротись i балакаючи росiйською. _________________ Не стало народа, вместо него хрюкало оболваненное скопище своекорыстных индивидуумов, объединенных только общими праздниками. |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Сб Дек 20, 2008 6:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Владислав писал(а): | а можна поганити всiх i вся, а потiм несподiванно для себе зловити шило в потилицю за промовленне росiйске слово на захiднiй Українi (чи за "западенський" акцент на сходi). | Це вже крайнощі. Хоча в Криму і на Донбасі запросто за українську мову можна отримати по повній програмі, а на заході схожим нацизмом і не пахне. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Сб Дек 20, 2008 7:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium,
Донбас он всегда был бандюковским р-ном.
Крым - татарва. а что можно ожидать от дикарей - думаю понятно. _________________ Не стало народа, вместо него хрюкало оболваненное скопище своекорыстных индивидуумов, объединенных только общими праздниками. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Меломан Горожанин
Возраст: 32 Зодиак: Зарегистрирован: 19.11.2007 Сообщения: 183 Откуда: Артёмовка-village
|
Добавлено: Вс Дек 21, 2008 8:17 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium писал(а): | Це вже крайнощі. Хоча в Криму і на Донбасі запросто за українську мову можна отримати по повній програмі, а на заході схожим нацизмом і не пахне. |
Тоді за якої основи мають місце відповідні розмови, з боку мешканців західної України? Мовчали собі б, як розумны люди!
Шановнийpremium
А як ви спростуєте таку думку, що західна Україна зазнала масового впливу Польщі, у якої доречі політика щодо України схожа з російською! Як ви поясните те, що в західних областях масово вивчають польску, та чи не здається вам, що ви мислите в одному напрямі? _________________ Життя - музика! Заміксуй та насолоджуйся!
Багато бажаєш - мало отримаєш
Мало бажаєш - нічого не отримаєш
Нагло добивєшся - отримаєш більше, ніж бажаєш! |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Вс Дек 21, 2008 11:05 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Владислав писал(а): | premium,
Крым - татарва. а что можно ожидать от дикарей - думаю понятно. | |
|
Вернуться к началу |
|
|
Zeit Горожанин
|
Добавлено: Вс Дек 21, 2008 11:10 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium писал(а): | Владислав писал(а): | premium,
Крым - татарва. а что можно ожидать от дикарей - думаю понятно. | |
Та да эт ты загнул |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пн Дек 22, 2008 12:02 am Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | Та да эт ты загнул Confused |
ах да, каюсь, забыл добавить так называемых "овощей" (они же - электорат). Кои мозгов своих не имеют и ведутся на то, что им рассказывает зомбоящик, и средства массовой идиотизации. _________________ Не стало народа, вместо него хрюкало оболваненное скопище своекорыстных индивидуумов, объединенных только общими праздниками. |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Пт Дек 26, 2008 11:37 am Заголовок сообщения: |
|
|
Меломан писал(а): | premium писал(а): | Це вже крайнощі. Хоча в Криму і на Донбасі запросто за українську мову можна отримати по повній програмі, а на заході схожим нацизмом і не пахне. |
Тоді за якої основи мають місце відповідні розмови, з боку мешканців західної України? Мовчали собі б, як розумны люди!
Шановнийpremium
А як ви спростуєте таку думку, що західна Україна зазнала масового впливу Польщі, у якої доречі політика щодо України схожа з російською! Як ви поясните те, що в західних областях масово вивчають польску, та чи не здається вам, що ви мислите в одному напрямі? |
Які саме розмови? На побутовому рівні можна все, що завгодно почути, особливо про москалів, бо натерпілись і надивились їхніх звірств, але до міжнаціонального рукоприкладства в нас не доходить.
Вплив Польщі був, була масова полонізація (правда не така сильна, як на сході московізація), але під Австрією відбулось національне відродження і як наслідок повне позбавлення польського впливу.
Зараз польської мови майже ніхто не знає і я не чув щоб хтось її вчив. |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Пт Дек 26, 2008 11:38 am Заголовок сообщения: |
|
|
От скажіть, те, що західна Україна позбавилась окупаційної польської мови - це добре? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|