|
Автор |
Сообщение |
premium Горожанин
|
Добавлено: Сб Фев 21, 2009 11:57 pm Заголовок сообщения: Секрет |
|
|
Великий Секрет, який приховували сторіччями, нарешті розкритий! Ви ніколи не замислювалися, чому одні люди багаті, а інші бідні? Чому одні здорові, а інші хворіють? Чому одні щасливі, а інші ні? Фільм дає відповіді на ці та багато інших питань, які задають собі більшість людей. Загалом, просто подивитеся цей фільм. Не пошкодуєте точно!
Секрет - перегляд онлайн |
|
Вернуться к началу |
|
|
Кошка Белочка Горожанин
Возраст: 37 Зодиак: Зарегистрирован: 28.10.2008 Сообщения: 354
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 12:09 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium, ты в какую-то секту вступил? В твоем сообщении проскакивают ненормальные мотивы. После просмотра Секрета посмотри "Терминатор", и ты узнаешь ответ на интересующий всех вопрос - что будет в будущем |
|
Вернуться к началу |
|
|
Наталья Коренной Житель
Возраст: 39 Зодиак: Зарегистрирован: 30.08.2007 Сообщения: 852 Откуда: Мерефа
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 12:10 pm Заголовок сообщения: |
|
|
а потом посмотри "Стиратель" и начинай смотреть "Секрет" по новой))) _________________ Детство - это время, когда не думаешь матом...
Говорят, наглость - второе счастье. Первое, несомненно, - сиськи. Стало быть, я абсолютно счастлива =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
bozman Коренной Житель
Возраст: 71 Зодиак: Зарегистрирован: 06.12.2007 Сообщения: 962 Откуда: Мерефа
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 12:23 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium , фільм доволі цікавий , хоча я філософію сприймаю не досить активно, але...
p.s.Щось у Вас, вельмишановний пане
premium, останнім часом упала активність. Я розумію, що Тернопіль переймається перевиборами і націоналістам мало часу на дописи, але залишати наш форум поза увагою небажано. Ми ( активісти В.О."Свобода") з наруженням чекаємо на правильний вибір тернопільчан. Слава Україні!
З повагою _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 1:19 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Кошка Белочка писал(а): | premium, ты в какую-то секту вступил? В твоем сообщении проскакивают ненормальные мотивы. После просмотра Секрета посмотри "Терминатор", и ты узнаешь ответ на интересующий всех вопрос - что будет в будущем | до чого тут секта? я ж не МП рекламую |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 1:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Наталья писал(а): | а потом посмотри "Стиратель" и начинай смотреть "Секрет" по новой))) | а без трьопу ніяк? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Chester Коренной Житель
Возраст: 38 Зодиак: Зарегистрирован: 18.07.2007 Сообщения: 746 Откуда: Merefa city
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 2:22 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Так тема же называется треп по-поводу и без...
Чего же тут удивительного _________________ Everybody lies...
(с) House M.D.
Oh my God, they killed Kenny! ...You bastards! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Наталья Коренной Житель
Возраст: 39 Зодиак: Зарегистрирован: 30.08.2007 Сообщения: 852 Откуда: Мерефа
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 2:27 pm Заголовок сообщения: |
|
|
premium
кто б уж говорил про треп...
или Вам, уважаемый premium, все, что не про политику - это треп?? _________________ Детство - это время, когда не думаешь матом...
Говорят, наглость - второе счастье. Первое, несомненно, - сиськи. Стало быть, я абсолютно счастлива =) |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 6:51 pm Заголовок сообщения: |
|
|
bozman писал(а): | premium , фільм доволі цікавий , хоча я філософію сприймаю не досить активно, але...
p.s.Щось у Вас, вельмишановний пане
premium, останнім часом упала активність. Я розумію, що Тернопіль переймається перевиборами і націоналістам мало часу на дописи, але залишати наш форум поза увагою небажано. Ми ( активісти В.О."Свобода") з наруженням чекаємо на правильний вибір тернопільчан. Слава Україні!
З повагою |
Активність впала тому, що мене забанили невідомо за що... правда потім вибачались...
А про "Свободу" Ви серйозно чи жартуєте? |
|
Вернуться к началу |
|
|
bozman Коренной Житель
|
Добавлено: Вс Фев 22, 2009 10:21 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Михайлівська площа, Київ. По ліву сторону голова Харківської організації, а по праву від О.Тягнибока голова Мереф`янського осередку В.О. "Свобода". Так що ніякого підвоху тут немає. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Пн Фев 23, 2009 1:48 pm Заголовок сообщения: |
|
|
bozman писал(а): | Михайлівська площа, Київ. По ліву сторону голова Харківської організації, а по праву від О.Тягнибока голова Мереф`янського осередку В.О. "Свобода". Так що ніякого підвоху тут немає. | |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Пн Фев 23, 2009 1:53 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Тернопіль не підведе! "Свобода" мінімум 25% набере - це буде бомба!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
bozman Коренной Житель
|
Добавлено: Пн Фев 23, 2009 6:54 pm Заголовок сообщения: |
|
|
"Свобода" мінімум 25% набере
Таку надію виразив і п. Олег, на зустрічі тиждень тому.Будемо чекати, головне аби не зарубали перевибори.
Я товаришую із активістами Підгайців, то вони теж підтримують нас, а далі вже пані Ю. До речі наш вельмишановний козак- історик Фастівець, зараз мешкає в Тернополі. Нещодавно був у нього виступ по Тернопільському телебаченню, по історії Українського козацтва. Якщо цікаво, то є можливість передати його координати через приватну скриньку.
З повагою _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa |
|
Вернуться к началу |
|
|
premium Горожанин
|
Добавлено: Пн Фев 23, 2009 10:06 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Ну якщо зарубають вибори, тоді БЮТ себе остаточно дескредитує |
|
Вернуться к началу |
|
|
mr.Sch Градостроитель
Зарегистрирован: 13.10.2007 Сообщения: 2069 Откуда: Рожденный в СССР
|
Добавлено: Пн Мар 16, 2009 8:55 am Заголовок сообщения: |
|
|
Фильм то о чем? Тема пошла в другое русло.
В двух словах опишите. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|