Зарегистрирован: 22.08.2007 Сообщения: 585 Откуда: говорю что из Мерефы, но мало кто верит
Добавлено: Пт Мар 28, 2008 12:38 am Заголовок сообщения:
Вообщем объяснений Мерефяночки я так понял не будет, ну и не надо,
просто она видимо еще не готова как модератор отвечать за свои действия.
Я как Тс прошу ввиду отсутствия актуальности данной темы ее закрыть . _________________ Лучше один раз добиться успеха, чем потом всю жизнь рассказывать почему ты этого не сделал
Добавлено: Пт Мар 28, 2008 8:27 pm Заголовок сообщения:
Шановні друзі. Форум, як на мій погляд, це дійсно чудовий варіант викласти свої вподобання або ж невподобання відносно чиєїсь думки. Можливо навіть і різкі, але ж на те і форум. А:"Истина познаётся в споре". Якщо ми будемо свідомо пропагувати тільки зручний для адмінів та модераторів матеріал, то це вже буде зовсім нецікаво, це вже поворот до партійно - більшовитської номенклатури.
А відносно релігії скажу так. Мене ця тема не турбує, і тому я там не приймаю участі, а комусь може навпаки, нецікава тема новини Мерефи, а релігія пре... Кожному своє.
Маю надію, що до мою думку приймуть з порозумінням. Дякую.
З повагою _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa