premium2
а вот если бы сейчас произошло нападение какого либо государства на Украину, как бы вы поступили? на чьей стороне выступили?
-Кто выигрывает?
- Наши!!!
- А кто наши?
- Да те кто выигрывают!!!
Это для разрядки обстановки, осмелюсь предположить, что если нападет РОССИЯ - то премиум будет до последней капли крови сражаться. А если германия, то наверное на первой минуте боя сдадутся в плен. ИМХО
Спасибо, посмеялся _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Не спорь с дураком - люди могут не заметить разницы (Неизвестный Философ)
А они не нападут. Мы для них далеко. Зато Европа - вот она , рядышком. Шельф острова Змеиный, мы , кстати, уже отдали румынам за спасибо. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
евреи скорее умом задавят и бабками, а арабы страшные люди , но мне бы мой армейский ак 74 я бы им показал как меня учили в армии. _________________ Обходя грабли-мы теряем драгоценный опыт!
P.S. А не гидко вам від власних подвійних стандартів? Коли більшовики (разом поляками, уграми і румунами) винищували мільйонами українців - це для вас пофіг, а от коли нацисти винищували мільйони більшовиків (євреїв) - гвалт на весь світ.
У Вас природный антисемитизм или приобретённый ? тот же самый вопрос адресую bozman'у.
У Уинстона Черчиля когда-то спросили : "Почему в Англии нет антисемитизма ?"
"Потому что англичане не считают себя глупее евреев", - ответил сэр Уинстон. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
У мене є питання до пана premium. Я тримаю нейтралiтет у цiй дискусiї, тому питання без пiдвоху. Питання спiвпадає з назвою теми - За що воювала УПА, тобто, за якi кошти, хто фiнансував бойовi дiї, адже жодна вiйна не йде безкоштовно. Можливо, це були податки з населення, пожертвування, що саме? _________________ "Во многой мудрости есть много печали, и преумножающий знания, преумножает скорбь..." (с) Соломон
, а дійсно це питання ніде не озвучувалося, але що це не німці, поляки або комуняки, так це точно _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
Жили награбленным, по всей видимости. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
грабували - окупанти, а свої - йшли до своїх по своє, ну, і в окупанта відібрати награбоване - це свята справа
Отлично. Вы для меня - окупант. Скоро пойду за своим. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Коли людині доводиться відректися, зрадити щось, вона починає ненавидіти те, від чого відреклася. Такий механізм психологічного захисту, така, зрештою, природа будь-якого зрадника, перевертня. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
Коли людині доводиться відректися, зрадити щось, вона починає ненавидіти те, від чого відреклася. Такий механізм психологічного захисту, така, зрештою, природа будь-якого зрадника, перевертня.
Войнам упа - подходит. Предали украинский народ, воевали на стороне фашистов. А теперь ненавидят всех и вся. _________________ Обходя грабли-мы теряем драгоценный опыт!
premium2
а вот если бы сейчас произошло нападение какого либо государства на Украину, как бы вы поступили? на чьей стороне выступили?
А чому питання до мене, націоналіста?
Питайте в MEZZ@, Modulyatorа, це щодо них є вагомі підозри в потенційному зрадництві. MEZZ@ я схоже питання задавав, а він тупо з'їхав.
Запам'ятайте, що націоналісту абсолютно не має значення з якого боку, чи якої національності агресор, реакція завжди одна - окупант повинен лежати в землі. Єдино можлива відповідь: на стороні України, українців і українських сил.
Історія цьому яскраве підтвердження: націоналісти воювали і проти більшовиків, і проти біляків, і проти москалів, і проти поляків, і проти румунів, і проти угрів, і проти німців, і знову проти поляків, і знову проти москалів.
Последний раз редактировалось: premium2 (Чт Апр 21, 2011 12:45 pm), всего редактировалось 1 раз