Добавлено: Вс Янв 27, 2008 7:51 am Заголовок сообщения:
Миша
Вам знайшов, а щось залишилось не профінансованим. Бюджет не гумовий, гроші з повітря не беруться.
Вельмишановний пане!, Ви розумфєте мене превентивно, не мені знайшов фінанси, а всім, і Вам , утому числі. Це я маю на увазісуттєву вивозку смітників по мереф`янських звалищах, так що, молодий чоловічу, робіть висновки...
З повагою _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
не мені знайшов фінанси, а всім, і Вам , утому числі
Дякую, але я мав на увазі виділення коштів не персонально Вам, а за вашим запитом. То Ви, шановний bozman, намагаєтеся сказати що при достатньому забезпеченні бюджетними коштами, мер (і не тільки наш мер) навмисно не вивозе смітники, не ремонтує старі будівлі, не ремонтуе водонапірні станції і т.д, бо йому подобаються постійні скарги, і заклики до помсти. від жителів міста????? _________________ Не стоит прогибаться под изменчивый мир, пусть лучше он прогнется под нас.
Шановний юначеМиша
.Маю впевненність у тому , що ви розумієте, що коштів достатньо НЕ БУВАЄ, будь це приватна особа, будь цеМиша або ж бюджет міста.
"Кухня" розподілу бюджетних коштів доволі складна і на цей час є конфеденціальною, але боротися із таким становищем необхідно і БУДЕМО. По неперевіреній інформації близько 50% бюджета іде у так званий відкат, бо інакше беде інший мер...
Думайте юначе. Вам карти в руки, ну а ми будемо допомагати. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
По неперевіреній інформації близько 50% бюджета іде у так званий відкат, бо інакше беде інший мер...
То ВЫ, шановний bozman , довіряючи неперевіриним джерелам, так відверто, звинувачуете мера у дуже серйозному злочині? _________________ Не стоит прогибаться под изменчивый мир, пусть лучше он прогнется под нас.
bozman
Шановний пане ! Говорите ви правильно, заперечень нема... Але запропонуйте свій засіб раціоналізації використання коштів. Кажете, будемо боротися ? А як? Проводити відкриті слухання ?
МИША правий. Щоб кидатися такими звинуваченнями, треба мати докази. Де їх узяти ? Адже я сумніваюся, що у Вас більше повноважень у цьому питанні, ніж у прокуратури.
А хто б не годувався б біля цієї кормушки. Власть развращает, абсолютная власть розвращает абсолютно. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Не спорь с дураком - люди могут не заметить разницы (Неизвестный Философ)
Панове. які звинувачення? У нас в мерії телепнів не тримають, повірте., а тому питання розподілу бюджету можна відкрити тільки завдяки відкритим громадським слуханням, присутністю на всіх ( без виключення ) сесіях,та головне мати бажання до цього. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
Добавлено: Чт Янв 31, 2008 10:48 am Заголовок сообщения:
bozman, тобто, якщо я правильно зрозумів, ви були присутні на деяких сесіях міської ради і маєте деяку цікаву інформацію. То поділіться нею з громадськістю. _________________ Правый всегда прав, из двух правых прав тот правый, который правее.
Добавлено: Пт Фев 01, 2008 8:49 am Заголовок сообщения:
Вчора пан Хихля втратив ще одну підтримку у владі. Знято голову райдержадміністрації В.Бакуменка (дуже досвідченого профі у спиртних напоях ) , наказ про це вже підписаний Президентом, а натомість головою ДРА , по всім прикметам стане Олександр Нечипоренко, один із заступників начальниа обласного відділу внутрішніх справ. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
bozman тільки не треба проводити такі паралелі, бо Бакуменко на посаді голови РДА з 2005року, а Хихля працює на посаді мера набагато більше. Голови РДА та ОДА змінюються постійно і це не говорить про невиконання ними своїх обовязків або порушення, просто все дуже заполітизовано.
Шановний юначе Миша .Бачу ви зовсім не орінтуєтеся в політиці, неперейматеся, це прийде з роками _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
Господа-товарищи!
Ну зачем же так сразу обсир@ть мэра. Если честно, то не вижу пока альтернативы. Придёт новый - начнёт с нуля подгребать всё под себя.
Позволю влить ложку мёда в вашу бочку дёгтя - все-таки 5-го Сентября подлатали вроде на совесть и фонари повесили. Конечно мелочь, а приятно.
Тут же вам отреконструированный вокзал. А "МСК"? - Инвестиции зарубежные тоже надо уметь привлекать.
А что касается свалки - так кто ж её развёл, как не сами мерефяне.
Я его не защищаю, но и не вижу обоснованных, аргументированных обвинений.
Спасибо за внимание.
извините, а где повесили фонари? и какое отношение имеет этот человек к привлечению инвестиций? или это просто попи@еть-тогда я понял!
якщо бути відвертим . фонарі таки дійсно повісили. тільки там де більш за все було письмових клопотань, наприклад половина вул Жовтнева , О.Кошлвого, 5-го вересня, але справа не у тому. Фонарі -то не світять, а лише жевріють. та й то не всі. А Наталка Фірсова возила листи аж у Київ... _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa