Dosik
Киево-зависимо-нагибаемый мэр ! _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Не спорь с дураком - люди могут не заметить разницы (Неизвестный Философ)
извините, а где повесили фонари? и какое отношение имеет этот человек к привлечению инвестиций? или это просто попи@еть-тогда я понял!
На форумі люд збирається не "попи@еть", а висловити свою думку та послухати думки інших! А ви шановний токар, будьте ласкаві "пи@еть" за своім агрегатом чи у перериві на бутерброд і каву!
Dosik писал(а):
Боже, та что это за мэр такой,что бы повесить десяток фонарей надо письмо в Киев везти!
А ви зрозумієте ситуацію, коли без вашого дозволу в вашій кімнаті наклеять шпалери у зелений горошок? Київ - своєрідна матуся для міст України, у тому числі і Мерефи! _________________ Життя - музика! Заміксуй та насолоджуйся!
Багато бажаєш - мало отримаєш
Мало бажаєш - нічого не отримаєш
Нагло добивєшся - отримаєш більше, ніж бажаєш!
Добавлено: Сб Фев 09, 2008 9:30 am Заголовок сообщения:
Меломан писал(а):
tokar_all писал(а):
извините, а где повесили фонари? и какое отношение имеет этот человек к привлечению инвестиций? или это просто попи@еть-тогда я понял!
На форумі люд збирається не "попи@еть", а висловити свою думку та послухати думки інших! А ви шановний токар, будьте ласкаві "пи@еть" за своім агрегатом!
Добавлено: Сб Фев 09, 2008 9:36 am Заголовок сообщения:
Будешь балотироваться в мэры,я за тебя проголосую Чувак!!! _________________ Я не люблю базар,не люблю расклады,гады,отдельно я и трогать меня не надо...
Я вернулся после непродолжительного но нужного отсутствия, и что я вижу: поливают грязью.
tokar_all, не будьте таким критичным, предложите свою программу деятельности, а мы оценим и одобрим или раскритикуем. Главное впишитесь в существующий бюджет города. Очень интересно, сколько улиц вы сможете заасфальтировать, и сколько фонарей повесить.
А ви, пане bozman, якщо вам не важко надайте приблизно суму кошторису бюджету Мерефи у студію - мені здається у вас має бути така інформація, бо ви спілкуєтеся з посадовцями з міської ради, чи їх конкурентами. _________________ Правый всегда прав, из двух правых прав тот правый, который правее.
Некисло. Tokar_all, а чем дело кончилось ? _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
А ви, пане bozman, якщо вам не важко надайте приблизно суму кошторису бюджету Мерефи у студію - мені здається у вас має бути така інформація, бо ви спілкуєтеся з посадовцями з міської ради, чи їх конкурентами.
Про бюджет м.Мерефи.
На 2007 рік бюджет міста складав 3млн.500тис. гривень, на 2008 рік є значні покращання - 6 млн. 500 тис. гривень + залишки з районного бюджету 2007 року. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
bozman
А какая часть этого бюджета уходит в Харьков и Киев ? _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Добавлено: Пн Фев 11, 2008 9:16 am Заголовок сообщения:
Про те, які суми відходят до верхів, можливо і довідаємося, але на сьогодні про це немає даних і в прокурора(це моя особиста думка), а можливо я і помиляюся. Фінанси це надто закрита тема, недаремно пан Хихля тримає біля себе головбуха, яка вже давно повинна бути на пенсії, я думаю, що вона була бухгалтером мабуть і в покійного батька Бориса, коли він очолював мерію. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
На 2007 рік бюджет міста складав 3млн.500тис. гривень, на 2008 рік є значні покращання - 6 млн. 500 тис. гривень + залишки з районного бюджету 2007 року.
Ну це вже щось. От би ще узнати джерела фінансування, було б дуже добре. Це мабуть тільки в районі можуть дати таку інфу.
Modulyator писал(а):
какая часть этого бюджета уходит в Харьков и Киев ?
Насколько я знаю, то около 25% остается на местах, а остальное уходит наверх. _________________ Правый всегда прав, из двух правых прав тот правый, который правее.
6 млн. 500 тис. гривень + залишки з районного бюджету 2007 року.
Непогана сума, враховуючи те, що із державної кишені фінансують тільки школи та пару магазинів!
LehaLexus писал(а):
bozman писал(а):На 2007 рік бюджет міста складав 3млн.500тис. гривень, на 2008 рік є значні покращання - 6 млн. 500 тис. гривень + залишки з районного бюджету 2007 року.
Ну це вже щось.
Якщо інфліція й надалі буде як міль жерти наші грошики, то через років так чотири випустять першу купюру номіналом в 1000 000 гривень, а бюджет буде космічний. Та це буде зовсім не "щось", а це буде справжня СР..КА!
а _________________ Життя - музика! Заміксуй та насолоджуйся!
Багато бажаєш - мало отримаєш
Мало бажаєш - нічого не отримаєш
Нагло добивєшся - отримаєш більше, ніж бажаєш!