Возраст: 39 Зодиак: Зарегистрирован: 21.09.2007 Сообщения: 2001 Откуда: Мерефа City
Добавлено: Пт Май 30, 2008 12:09 am Заголовок сообщения:
Идея крамольная, но, на мой взгляд, правильная...
Это все делаестя ради чего ? Пропаганды!
То, что делал в 30-з годабх Йозеф Геббельс, нашло отражение и в нынешнее время.
Ложь, повторенная 1000 раз, становится правдой. Основная идея пропаганды ведь какая - запутать источник информации. Я поясню . Когда 1000 раз сказали о чем-то, оно становится обще признанным фактом, а докопаться уже никто не может - ведь это все слышали, это все знают. Я согласен - идет пропагандистская атака на население. Сумеем ли выдержать ? _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Не спорь с дураком - люди могут не заметить разницы (Неизвестный Философ)
Зарегистрирован: 22.08.2007 Сообщения: 585 Откуда: говорю что из Мерефы, но мало кто верит
Добавлено: Пт Май 30, 2008 7:23 am Заголовок сообщения:
Леха по последним двум постам согласен сто проц _________________ Лучше один раз добиться успеха, чем потом всю жизнь рассказывать почему ты этого не сделал
Добавлено: Пт Май 30, 2008 2:44 pm Заголовок сообщения:
Із листівки УПА
“За що бореться Українська Повстанська Армія (УПА)?”
Українська Повстанська Армія бореться за Українську Самостійну Соборну Державу і за те, щоб кожна нація жила вільним життям у своїй власній, самостійній державі.
УПА бореться проти імперіалістів і імперій, бо в них один пануючий народ поневолює культурно і політичне та визискує економічно інші народи Тому УПА бореться проти СРСР і проти німецької “нової Європи”.
За знищення більшовицької експлуататорсько-кріпацької системи в організації сільського господарства.
3а те, щоб велика промисловість була національно-державною власністю, а дрібна — кооперативно-громадською.
За загальний 8-годинний робочий день.
За вільну працю, вільний вибір професій...
3а повну рівність жінки з чоловіком у всіх громадських правах і
обов'язках...
За обов'язкове середнє навчання...
3а всебічний гармонійний розвиток молодого покоління: моральний, розумовий та фізичний.
За вільний доступ до всіх наукових і культурних надбань людства.
За пошану до праці інтелігенції.
3а повне забезпечення всіх працюючих на старість та на випадок
хвороби чи каліцтва.
За свободу друку слова, думки, переконань, віри і світогляду. Проти офіційного насаджування суспільності світоглядних доктрин і догм.
За повне право національних меншостей плекати свою власну по формі і змісту національну культуру.
Возраст: 39 Зодиак: Зарегистрирован: 21.09.2007 Сообщения: 2001 Откуда: Мерефа City
Добавлено: Пт Май 30, 2008 4:46 pm Заголовок сообщения:
Будь ласка, назву документу процитуйте _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Добавлено: Пт Май 30, 2008 9:31 pm Заголовок сообщения:
В першому числі офіціозу УПА "Вісті з фронту УПА" побіч лозунгів: "За Самостійну Соборну Українську Державу", "Свобода народам і людині", читаємо:
"Українська Повстанська Армія - УПА - це збройна сила українського народу, побудована на засадах всеукраїнства, понадпартійности й обов'язку військової служби для оборони народу перед наїздником.
УПА бореться: За Самостійну Соборну Українську Державу на українській землі;
За новий міжнародний лад і порядок, побудований на засадах справедливости і пошанування прав кожного народу на його незалежний, всесторонній розвиток у власних державних формах;
Проти німецького і московського імперіялістичних наїздників, що змагають до поневолення і знищення українського народу;
Проти імперіялізму, як джерела воєн і поневолення народів.
Большевицьких парашутистів УПА уважає за передовий загін московських імперіялістів і поборює їх нарівні з німецькими грабувальними бандами".
А в окремих зверненнях і відозвах до українського населення, поширюваних у формі листівок, УПА уточнює свою програму:
"Українська Повстанська Армія бореться за Українську Самостійну Соборну Державу і за те, щоб кожна нація жила вільним життям у своїй власній, самостійній державі. Знищення німецького поневолення та експлуатації нації нацією, система вільних народів у власних самостійних державах - це єдиний лад, який дасть справедливу розв'язку національного і соціяльного питання у цілому світі.
УПА бореться проти імперіялістів і імперій, бо в них один пануючий народ поневолює культурно і політично та визискує економічно інші народи. Тому УПА бореться проти СССР і проти німецької "Нової Европи".
УПА з усією рішучістю бореться проти інтернаціоналістичних і фашистсько-націонал-соціялістичних програм і політичних концепцій, бо вони є знарядцям завойовницької подітики імперіялістів. Тому ми проти російського комуно-большевизму і проти німецького націонал-соціялізму. _________________ історію часто пишуть ті, хто вішає героїв (англ.) patriotmerefa
Добавлено: Пт Май 30, 2008 9:41 pm Заголовок сообщения:
пробачте, шановний , але цитування таких документів - це не те. Якщо вони дійсно існують, то , будь-ласка, лінк на відсканений документ дайте. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
Добавлено: Пн Июн 02, 2008 11:20 am Заголовок сообщения:
я, например,отношусь к УПА негативно, бандеровцы стреляли в моего деда,который был капитаном в советской армии,был ранен попал в плен,сбежал и воевал дальше. а эти уроды уже в 50-х годах из кустов по нему стреляли(дед в колхозе агрономом работал после войны) уже потом,когда бандеровцы приходили сдаваться-сказали что не убили деда только потому,что вокруг было много солдат...
и кто из них герой??? дед,который из плена бежал,чтоб воевать с немцами дальше или националисты которым эти немцы оружие давали
чтоб они из кустов стреляли???? им еще памятники ставят...
может генералу Власову еще паматник поставить??? тоже типа герой..
И где я перегнул ? Уточню на всякий случай : отловкой шпионов занимался СМЕРШ, который входил в структуру НКВД. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
только шпионами называли всех репрессированных,и большинство невиновных людей,несколько миллионов шпионов и диверсантов.не кажется что многовато? такое себе оправдание...
Последний раз редактировалось: tokar_all (Пн Июн 02, 2008 1:41 pm), всего редактировалось 1 раз
Это не оправдание. Заградотряды и смерш - разные вещи. Просто надо все называть своими именами. _________________ Иди своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно ( Данте Алигьери )
я, например,отношусь к УПА негативно, бандеровцы стреляли в моего деда,который был капитаном в советской армии,был ранен попал в плен,сбежал и воевал дальше. а эти уроды уже в 50-х годах из кустов по нему стреляли(дед в колхозе агрономом работал после войны) уже потом,когда бандеровцы приходили сдаваться-сказали что не убили деда только потому,что вокруг было много солдат...
и кто из них герой??? дед,который из плена бежал,чтоб воевать с немцами дальше или националисты которым эти немцы оружие давали
чтоб они из кустов стреляли???? им еще памятники ставят...
может генералу Власову еще паматник поставить??? тоже типа герой..
Ті, що стріляли з кущів в 50-х роках - це вже не армія. Це або колишні вояки УПА, які не змогли пробачити звірства комуністів, або акції НКВДистів по дескредитації УПА.
Як на мене, однаково стріляти в окупанта з танка чи з кущів. Окупант повинен лежати в землі.
premium
"оккупант",как вы изволили выразиться, сражался с гитлеровцами за то чтоб освободить наши земли от настоящих окупантов,хотя,видимо,нужно было освобождать еще и от тех героев что по кустам прятались! _________________ Я не люблю базар,не люблю расклады,гады,отдельно я и трогать меня не надо...
правда они потом сами посдавались и,я думаю, лет по 20 получили на беломорканале или еще где... _________________ Я не люблю базар,не люблю расклады,гады,отдельно я и трогать меня не надо...